VITORLASISKOLA.HU

Belvízi vitorlástanfolyamaink és a kisgéphajó oktatás bázisa Balatonfűzfő

Társaságunk 1998-ban alakult, az iskola vezetője Kovács Péter. Iskolánk a legtöbb vitorlásvizsgázót felkészítő vitorlásiskolák közé tartozik, vendégeink bizalmára nagyon büszkék vagyunk, amit eredményes és jól szervezett hajóvezetői tanfolyamokkal hálálunk meg évről évre. Fő tevékenységeink:

2001-ben indítottuk www.vitorlasiskola.hu honlapunkat, amely tanfolyamaink bemutatásán túl számos hasznos információt kínál:

Hazai bázisunk Balatonfűzfőn van (Marina Fűzfő, Sirály út 2-6.), a Nemzeti Közlekedési Hatóság jóváhagyott hajóvezetői képzőszerveként (KM/KA/A/NS/1059/0/2009) foglalkozunk belvízi vitorlásoktatással és kisgéphajó képzéssel. Van egy bázisunk a Dunán is, csak kisgéphajó képzésre, ha a Dunán szeretnél gyakorlatot szerezni, akkor a www.motorcsonakjogsi.hu oldalunkon tájékozódhatsz.

Tengeri vitorlástanfolyamainkat az Adrián, Zadarban tartjuk.

Tengeri tanfolyamainkat a www.tengerijogsi.hu oldalunkon is bemutatjuk.

Alapelvünk, hogy a minket választókat nem tanulónak, hanem vendégeinknek tekintjük. Tanfolyamainkon elsődleges cél a hajóvezetői jogosítvány nyugodt, stresszmentes, biztonságos körülmények közötti megszerzése. Igyekszünk mindent megszervezni vendégeinknek, ami a gyakorlást és a tanulást hatékonyabbá teszi: profi tananyag vizsgatesztgyakorló szoftverrel, a legjobb minőségű oktatóhajók, szállás és étkezés a tanfolyam idejére, és kihelyezett vitorlásvizsga kikötőnkben, a hazai pálya biztonságával.

Teljes-körű, plusz költségek nélküli képzést nyújtunk, extrák csak szolgáltatásunk minőségében vannak. Oktatási módszerünk kiemelkedően eredményes, de ami ennél is lényegesebb: oktatóink türelmesek és udvariasak. Várunk a fedélzeten!