VITORLASISKOLA.HU

Belvízi vitorlástanfolyamaink és a kisgéphajó oktatás bázisa: Marina Fűzfő

Társaságunk 1998-ban alakult, az iskola vezetője Kovács Péter. Iskolánk a legtöbb vitorlásvizsgázót felkészítő vitorlásiskolák közé tartozik. Vendégeink bizalmára nagyon büszkék vagyunk, amit eredményes és jól szervezett hajóvezetői tanfolyamokkal hálálunk meg évről évre.

Fő tevékenységeink:

2001-ben indítottuk www.vitorlasiskola.hu honlapunkat, amely tanfolyamaink bemutatásán túl számos hasznos információt kínál:

Hazai bázisunk Balatonfűzfőn van (Marina Fűzfő, Sirály út 2-6.), a Nemzeti Közlekedési Hatóság jóváhagyott hajóvezetői képzőszerveként (KM/KA/A/NS/1059) foglalkozunk belvízi vitorlásoktatással és kisgéphajó képzéssel.

Van egy bázisunk a Dunán is, kisgéphajó képzésre. Ha a Dunán szeretnél gyakorlatot szerezni akkor a www.motorcsonakjogsi.hu oldalunkon tájékozódhatsz.

Miért van remek helyen a balatoni bázisunk?

Mert Balatonfűzfő hihetetlenül jól megközelíthető: gépkocsival 10 perc az autópályáról az M7 világosi lehajtóját elhagyva a 71-es főúton. A parkolás nem probléma: a kikötő melletti ingyenes parkolóban csak leállítjuk az autót és kész: kiszállunk, megérkeztünk. Nincsen helykeresés, körözgetés, tömeg. Aki nyáron megpróbálta már ugyanezt Balatonfüreden vagy Siófokon, annak már ez is nagy élménye lesz. A kikötőMarina Fűzfő– a Balaton egyik legnagyobb és legszebb kikötője, 210 hajóhely, gyönyörű kikötőépület, hatalmas fürdőház, kikötői étterem, csendes saját strand… Itt minden adott a minőségi színvonalú vitorlásoktatáshoz. Hozzánk még a Hatóság is szeret jönni vizsgáztatni!

Tengeri vitorlástanfolyamainkat az Adrián, Zadarban tartjuk.

Aki elvégezte a belvízi oktatást, a balatoni haladó tanfolyamon csiszolhatja tovább tudását, vagy szintet lépve a tengerre szerezhet vitorlás jogosítványt. Aki egyszer belekóstolt a Balatonon a dagadó hófehér vitorlák élményébe, az hamarosan az Adrián is szeretné kipróbálni ugyanezt. Tengeri tanfolyamainkon ezt is megtanulhatja! Tanfolyamaink körülményei Zadarban legalább annyira színvonalasak, mint a Balatonon. A tenger pedig varázslatos. Tengeri tanfolyamainkat a www.tengerijogsi.hu oldalunkon is bemutatjuk.

Milyen nálunk egy vitorlástanfolyam?

Alapelvünk, hogy a minket választókat nem tanulónak, hanem vendégeinknek tekintjük. Tanfolyamainkon elsődleges cél a hajóvezetői jogosítvány nyugodt, stresszmentes, biztonságos körülmények közötti megszerzése. Nálunk sem türelmetlenség, sem kiabálás nincsen az oktatáson.

Mindent megszervezünk vendégeinknek, ami a gyakorlást és a tanulást hatékonyabbá teszi:

  • profi tananyag vizsgatesztgyakorló szoftverrel a sikeres elmélethez
  • a legjobb minőségű oktatóhajók a sikeres gyakorlathoz
  • szállás és étkezés a tanfolyam idejére: a kikötői étterem 3 fogásos de luxe Vitorlásiskola Menüvel vár minket
  • kihelyezett vitorlásvizsga kikötőnkben, a hazai pálya biztonságával
  • jó hangulat, mert fontos, hogy a tanfolyam egyben élmény is legyen

Teljes-körű, plusz költségek nélküli képzést nyújtunk, extrák csak szolgáltatásunk minőségében vannak. Oktatási módszerünk kiemelkedően eredményes, de ami ennél is lényegesebb: oktatóink türelmesek és udvariasak. Várunk a fedélzeten!