RÓLUNK

Társaságunk 1998-ban alakult, az iskola vezetője Kovács Péter. Iskolánk a legtöbb vizsgázót felkészítő vitorlásiskolák közé tartozik, vendégeink bizalmára nagyon büszkék vagyunk, amit eredményes és jól szervezett hajóvezetői tanfolyamokkal hálálunk meg évről évre. Fő tevékenységeink: belvízi vitorlástanfolyam, belvízi kisgéphajó tanfolyam, tengeri vitorlástanfolyam (skipper B és skipper C), tengeri katamarán tréning, tengeri vitorlástúrák. 2001-ben indítottuk www.vitorlasiskola.hu honlapunkat, amely tanfolyamaink bemutatásán túl számos hasznos információt kínál: vitorlásleckék blog, vitorlásszótár, ingyenesen letölthető hajóvezetői tananyag.

Hazai bázisunk Balatonfűzfőn van (Marina Fűzfő, Sirály út 2-6.), a Nemzeti Közlekedési Hatóság jóváhagyott hajóvezetői képzőszerveként (KM/KA/A/NS/1059/0/2009) foglalkozunk belvízi vitorlás és kisgéphajó oktatással.

Tengeri tanfolyamainkat az Adrián, Zadarban tartjuk, tengeri tanfolyamainkat a www.tengerijogsi.hu oldalunkon is bemutatjuk.

Alapelvünk, hogy a minket választókat nem tanulónak, hanem vendégeinknek tekintjük. Tanfolyamainkon elsődleges cél a hajóvezetői tudás és a jogosítvány nyugodt, stresszmentes, biztonságos körülmények közötti megszerzése.

Teljes-körű, plusz költségek nélküli képzést nyújtunk, extrák csak szolgáltatásunk minőségében vannak. Oktatási módszerünk kiemelkedően eredményes, de ami ennél is lényegesebb: oktatóink türelmesek és udvariasak. Várunk a fedélzeten!